Vaše telo vam pokazuje da li stvarno verujete u ispunjenje želje

Svi koji me prate na YT znaju koliko volim da slušam i čitam 💗 Esther Hicks. 💗 Moj YT kanal Positive Choices je i krenuo tako što mi se jako dopadalo šta je ta žena prenosila pa sam snimila par kratkih zapisa, najpre samo za sebe. To sam kasnije objavila i kanal se sam od sebe pokrenuo.

Meni ta žena i njen glas mogu da podignu energiju za par minuta. Evo jednog kratkog prevoda za vas:

Prihvatam da sam vibraciono biće. Verujem da živim u vibracionom univerzumu. Verujem da Zakon Privlačenja odmah odgovara na moju vibraciju.

Imam kontrolu nad vibracijom koju nudim. Verujem da je moja vibracija jednaka mojoj tački privlačenja. Verujem da postoji veza između mojih misli i onoga što osećam. Ako razmišljam o nečemu što izaziva dobar osećaj nudim vibraciju koja je usklađena sa onim što je u mom Vortexu stvaranja.

Imam sposobnost da mislim više o onome što izaziva dobar osećaj. I dok razmišljam o nečemu, tačno mogu da osetim da li kočim ili pomažem usklađivanje sa energijom Izvora. Verujem da mogu da razlikujem misao koja izaziva dobar osećaj od one koja ne izaziva. Imam sposobnost da stanem usred misli koja koči moju usklađenost. Verujem da će sa vežbom biti sve lakše.

Spremna sam da uradim ono što je potrebno da se uskladim. Najvažniji deo kreiranja je usklađenost. Kada sam usklađena, na pamet mi padaju inspirativne akcije. Želim mnoštvo kreativnih mogućnosti, i kontrast samo popunjava boje i teksturu tih mogućnosti.

Ja sam produžetak kreativne energije Izvora. Ja umem da fokusiram energiju i umem da prepoznam rezultat fokusa. Sve više razumem formulu za kreiranje – Identifikujem svoju želju i postižem vibraciju te želje.

Ja sam svesni Kreator. Verujem svojoj sposobnosti da ostvarim želje. Kada uskladim energiju sa onim što želim i kada je signal čist, stvari se brzo dešavaju.

Predivno! E sada, dolazi onaj deo kada zaista možete da proverite da li vam neke reči samo dobro zvuče ili zaista verujete u njih. Pokazatelj da li stvarno verujete u nešto je osećaj u vašem telu.

Ako na nivou tela doživljavate nešto kao istinu, vi to tačno osećate kao strujanje energije, neki ljudi zaplaču, drugima se podigne energija pa osete talas toplote, neki imaju osećaj da su se naježili od glave do pete. Čisto prepuštanje!

Kakva god je vaša reakcija na istinu , vaše telo je precizan pokazatelj vaše usklađenosti. Ja sam još prošle godine snimila jedan video gde govorim o vežbi koju sam proučavala radeći na drugom energetskom centru i koja vam može pomoći da uskladite sebe sa sobom. Uživajte, vežba počinje od 6:11 💕💞💓💗💖💘💝

Veliki pozdrav.

Hvala što ste ovde.

Marina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s