Da li ste spremni za sledeći korak?

Mesec oktobar je doneo neverovatne promene u moj život. Promene koje se dešavaju iznutra su jedine koje su trajne a meni se čini da sam energetski prešla na jedan potpuno novi nivo. U trenutku shvatite da se drugačije osećate, ponašate i potpuno drugačije reagujete na ono što se dešava oko vas.

Kada sam krenula na novi program Intuitive and Success Coaching , fenomenalne dr Lee Imširagić, nisam ni sanjala da će se sve odvijati ovako brzo. Ideja da imam svoj blog, gde ću pisati kada god imam inspiraciju, je bila u meni već neko vreme. Ali odlagala sam. Dok se još malo pripremim, usavršim… dokaz da mi je falilo pravog samopouzdanja da idem za onim što me iskreno raduje i što zaista volim da radim.

I eto, ne samo što sam počela da pišem svoj blog, već sam i pokrenula novi kanal na YT koji će pratiti moju transformaciju i gde ću moći da snimam videa na moj način. Evo mog prvog videa:

Volela bih da se igram sa tekstom, slikama, nalepnicama… pa ako imate ideju ili znate za neki lagani program za editovanje videa a vi mi pišite u komentaru.

Promene su neminovne ali mi sami sebe sprečavamo da idemo sa tokom jer se plašimo, nemamo samopouzdanja, ili se upoređujemo s drugima. Međutim, ako se osmelite i samo zakoračite jednim malim, baby korakom, sve ostalo će se pokrenuti. Prvi otpor je najteže pustiti, a kada to učinite… Otvara se pred vama deset novih puteva kojim možete poći. I neverovatno je da su svi oni PRAVI. Ne možete pogrešiti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s