Nova 2020. godina se bliži a mi kreiramo unapred najbolju godinu ikada!

Kada sam krenula sa osmišljavanjem svog prvog online programa, prvo što sam se pitala je – Kakav je idealan program koji bih i sama želela sebi da poklonim za Novu 2020.godinu? Do sada sam prošla nekoliko stranih i tri domaća online programa i svaki je doneo drugačije iskustvo.

Prva dobra strana ovakvih programa je u lakoj dostupnosti svih materijala i lekcija, kao i veoma fleksibilnom načinu učenja i vežbanja.

http://Fotografija brenda Pixabay

Oduvek mi se sviđalo da upravljam svojim vremenom i da učim onom brzinom koja je meni bliska i neopterećujuća. Zato sam bila oduševljena kada sam po prvi put pohađala jedan strani online program i videla koje mogućnosti nudi taj način učenja. Onog trenutka kada sam dobila ideju da kreiram svoj program, znala sam da će to biti ONLINE varijanta.

Druga fantastična stvar kod ovakvih programa je podrška Mastermind grupe. Rad u malim grupama je najefikasniji, razmena iskustva neprocenjiva a sam organizator programa može da se posveti svakoj osobi gotovo kao na individualnom koučingu. Vaša grupa okuplja ljude slične vama, po prirodi proaktivne i spremne za transformaciju, tako da je samo polje grupe dovoljno da vas podrži na putu promene.

Treća, ne manje važna, stvar u vezi online programa koju želim da spomenem je kontinuitet u primenjivanju. Kada imate potrebne alate i vežbe, podršku mentora i grupe i sjajnu atmosferu u kojoj radite – velika je verovatnoća da ćete svakog, ali svakog dana raditi zadatke i vežbe. A svi dobro znamo da je primena onoga što smo umom usvojili najbitniji deo ako istinski želimo transformaciju.

ONLINE PROGRAM ENERGETSKA TRANSFORMACIJA 2020.

Volela bih još nešto da dodam. Na ovaj program se prijavljujete srcem, ne zato što iko može da vas ubedi da je ovo program baš za vas i da ćete imati prostora i vremena da ga uklopite u svoju sadašnju životnu rutinu. Prijavljujete se samo ako osećate da je to stvarno za vas i da ste SPREMNI za energetsku transformaciju! Potpuno spremni da idete na sledeći nivo.

Are you ready?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s