Posegnite za najprijatnijom mišlju

Ako vam je glavna namera da se osećate dobro, onda biste mogli reći:

Promišljeno ću birati misli od kojih ću se osećati bolje.

Biraću misli koje mi uistinu prijaju.

Ako ste svesni i osetljivi u pogledu toga kako se osećate, ići ćete za osećanjem olakšanja koje dolazi onda kada zamenite misli koje predstavljaju protivljenje sa onima koje predstavljaju dopuštanje.

Reiki energija predstavlja Životnu energiju koja protiče kroz nas neprekidno i uvek nam je dostupna. Međutim, mnoge emotivne blokade kojima su prethodile opiruće misli, sprečavaju Životnu energiju da dopuni i pročisti naša tela. Ne samo naše fizičko telo,već i naša suptilnija tela – astralno, emocionalno, mentalno, duhovno…

Eto zašto je važno primetiti kakve misli mislimo, kakvu energiju tim mislima šaljemo u prostor. Jer takav kvalitet energije nam se i vraća. Pošto oblik energije koja se vratila nije uvek isti kao onaj koji smo poslali mi često ne vidimo kako su naše misli koje smo slali u vezi sa događajima kojima danas svedočimo. Oblik se menja ali “kvalitet” energije ostaje isti. Na primer, agresivne misli prema sebi i drugima mogu da se vrate u vidu manjih ili većih fizičkih ozleda ali i neprijatnih situacija kojima prisustvujemo. Uvek postoji veza. Zaključak je da šta god mislili, naročito duži period koji je već izgradio momentum, ima tendenciju da se vrati u naše iskustvo. Jer mi to isto iskustvo stvaramo sami. Svojom sopstvenom energijom koju odašiljemo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s