Kakvu priču pričate sebi?

Nedavno sam se setila nove priče koju sam s namerom pisala kao vežbu svesnog kreiranja. Bilo je to tačno pre dve godine. Možda se ne bih ni setila da je imam zapisanu da ovih dana nismo sa Leom u njenom fantastičnom programu Intuitive and Success Caoching upravo tu vežbu i radili. Setila sam se da imam još uvek svesku u kojoj sam to pisala. I još bolje se setila reči koje sam tada naglas izgovorila: E ako se ovo, i zapisala tu rečenicu, ispuni – potpuno ću poverovati da smo svesni kreatori sopstvenog života. I gle, sećanje me odlično služi, sveska je bila tamo gde sam je ostavila kao i napisana priča koju sam tada pisala u stanju polu vere – believe or not to believe? Da, da, imala sam ja i te kako momente tog tipa.

Priču čak ne morate ni da zapišete. Sve što mislite i izgovarate je priča koja oživljava.

Kada odlučite koju priču želite da živite pokrećete svu moguću podršku, vidljivu i nevidljivu. Onu rečenicu koju sam u toj staroj svesci zapisala DANAS ŽIVIM. To što sam zapisala a tada nisam videla ni jedan mogući način da se to ostvari danas je deo moje stvarnosti. I tako, držim svesku u ruci i setim se da sam sebi rekla kako ću onda kada se ovo ostvari potpuno poverovati da sam svesni kreator. Držim, i osećam kako mi energija struji telom. Danas sam potpuno drugačija. Shvatila sam da se potrebni “shift” dogodio još odavno i da je prirodno da se ono što sam zapisala ostvarilo. Danas sam energetski potpuno usklađena sa tom pričom.

Bliži nam se Nova Godina i ovo je najbolje vreme za odbacivanje starih i pisanje Novih Priča. Kako kaže Abraham-Hicks:

~ If you will let your dominant intention be to revise and improve the content of the story you tell every day of your life, it is our absolute promise to you that your life will become that ever-improving story. ~

Mislim da svako od nas želi da živi tu ever-improving story, priču koja se stalno poboljšava. Ja jedva čekam da dopunim priču koju sada pišem a Vi?

💖 💖 💖

https://www.facebook.com/marinapositive.choices.1

Volim Vas

Marina

2 thoughts on “Kakvu priču pričate sebi?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s