Dovedite sebe u stanje da možete da čujete odgovore

O važnosti meditacije sam već nekoliko puta govorila, ali uvek volim da ponovim stvari koje donose rezultate. Na mom novom kanalu Put Svrhe-Marina Knežević sam snimila video koji govori o mojim iskustvima sa meditacijom i kako sam ja počela.

Danas sam slušala Ester Hicks i prevela jedan deo koji govori o tome da onda kada imamo previše pitanja u glavi – meditacija je neophodna. Jer koliko imamo pitanja toliko imamo i odgovora. Ali mi ne dozvoljavamo da odgovori dođu, zato što se i dalje držimo samo pitanja. Evo kratkog videa:

Januar je mesec koji ću zaista posvetiti tišini. Volim da meditiram ujutru, da to kombinujem sa nekom energetskom vežbom koju za taj dan odaberem i onda skoro svaki dan pre spavanja uradim Reiki autotretman. Kada imam gust raspored onda tretiram najvažnije tačke. A ima dana kada i više sati dnevno nađem vremena za sebe. Sve je u redu. Gde god trenutno vi stojite i odakle god da krećete – potpuno je u redu. Treba pratiti impulse koji vam dolaze i slušati svoje telo. Ono zaista zna šta vam je u svakom trenutku potrebno. Evo jedne divne vežbe koju predlažem za januar:

Hvala što me pratite.

Volim vas.

Marina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s