Vaši snovi tiču se samo vas

Da li postoji nešto što želite da stvorite u svom životu? Snovima je potrebno pristupiti bez straha, stida ili suzdržavanja. Vaši snovi tiču se samo vas, i niko drugi ne treba da ih odobrava. To su vaši snovi- autentični, iz vaše dubine i centra vašeg bića, i nije potrebno da tražite dozvolu ni od koga osim vas samih. Međutim, da bi ih ostvarili treba ih prvo definisati.

Da li znate šta želite? Vaši snovi treba da zapale strast u vama i prelepe vibracione frekvencije na koje će Zakon Privlačenja odgovoriti. Vaš Univerzum će se uskladiti i prilagoditi. Nije bitno da li želite romantičnu vezu, finansijsko bogatstvo, putovanja, novi automobil ili pokretanje svog biznisa. Sve što želite vi i zaslužujete. Vaša vizija je autentično vaša i nemojte je ograničavati. Odlučite kako želite da vam izgleda budućnost. Da li su vam snovi u skladu sa životnom svrhom?

Pročitajte članak Životna Strast i Svrha- za početak postavite prava pitanja.

Da li verujete u sebe i u to da vredite? U mom online programu Energetska Transformacija 2020. nekoliko lekcija je posvećeno definisanju onoga što želite, stvaranju vizije koja će vas inspirisati i vući napred i stvaranju uverenja koja vas podržavaju da krenete svojoj viziji u susret. Da biste bili usaglašeni i da biste Zakon Privlačenja koristili na najbolji mogući način morate imati jasnu porudžbinu za život. Kao kada odete da popijete kafu i tačno znate koju ćete naručiti. Znate kakvu kafu volite da pijete. I kada naručujete sigurni ste da ćete dobiti ono što ste poručili. Zato što ste jasni po pitanju onoga što želite. Na isti način, potrebno je što jasnije poslati porudžbinu za život. Zato je važno jasno izraziti sopstvene želje.

Sami sebi razjasnite šta su vam ciljevi i budite određeni. Ali najpre hajde da napravimo Listu Snova. To je jedna od najvažnijih listi koju ćete ikad napraviti. Predstavljaće ono što želite da budete, imate, radite i postignete na svim poljima. Naravno da postoje prioriteti na toj listi ali važno je da imate opšti pregled svog života, jednu širu sliku koju zaista od srca želite da kreirate. Viziju koja će vas vući napred. Ja sam našla dva inspirativna načina da ovo uradim a danas sa vama delim prvi, koji je bio jako delotvoran i koristan.

Prvi način je da detaljno definišete šta želite u svim segmentima svog života. Ja sam ovde za vas izdvojila nekoliko oblasti a vi slobodno dadajte još neku koju nisam spomenula:

Lični ciljevi (ono što želite da radite, budete, imate…)

Telo i zdravlje (zdrave navike, fitnes,kretanje…)

Odnosi (porodica, prijatelji, saradnici, kolege…)

Rekreacija (hobiji, zabava, putovanja…)

Karijera i obrazovanje (posao, škola, karijera…)

Finansije (prilivi, ušteda, ulaganja…)

Doprinos zajednici (volontiranje, dobrotvorna društva, društveno-koristan rad…)

Lista snova se pravi tako što jedan po jedan, svaki segment ispitate i napišete šta je to što biste želeli u toj oblasti da ostvarite. A ko vam se jave neke stvari koje ne želite, samo zapitajte sebe: Šta je to što umesto ovoga želim? I to zapišite. Fokusirajte se na ono što želite u životu.

Pročitajte članak Fokusiranje pažnje-slanje jasnih signala Univerzumu

Kada završite sa svim oblastima, napravite jedinstvenu listu. Ja predlažem da pišete koristeći svaki drugi red, kako biste mogli da je, eventualno, dopunite. Budite određeni i neka vaše želje budu razumljive. Ne žurite. Dajte sebi vremena da listu detaljno napišete. Pročitajte svaku rečenicu i vidite da li je jasna. Pitajte se: Da mi neko izgovori ovu rečenicu a ja treba da mu donesem porudžbinu, da li bi mi bilo jasno šta gost želi? Ako nije jasno, ispravite rečenicu tako da jasno naručujete šta hoćete.

Patricia Crane

Ne zaboravite, vaši snovi tiču se samo vas. Počnite da delite sa drugima svoje darove koje ste sa sobom doneli u ovaj život. Prigrlite svoju svrhu! Vaša posvećenost vama samima uticaće na sve oko vas. Ne ograničavajte svoju viziju verovatnoćama. Ako sve sami možete da uradite i shvatite onda vaš san i nije naročito velik! Napravite Listu Snova. To je vaša pisana narudžbina za budućnost.

Hvala što me pratite i ovde.

Volim vas.

Marina.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s