TALASI PRIJATNE ENERGIJE

Svaka misao koju odašiljemo šalje impuls energije i direkto utiče na fiziološke promene u našem telu.

Naše misli su moćne. One su talas energije koji utiče na naše iskustvo života.

Zato je važno naučiti da mislimo o onome što želimo da doživimo i šaljemo talase prijatne energije.

Misli bukvalno postaju stvari. Iako često ne vidimo put od tog električnog impulsa do materijalizacije, do sada smo stotinama puta svedočili da ono o čemu smo razmišljali i čemu smo poklanjali svoju pažnju, dođe do nas u vidu konkretnih stvari, osoba ili događaja.

Već sam spomenula da svaka misao direktno utiče na fiziološke reakcije u našem telu. Jedan od načina da stvaramo željene vibracije je odašiljanje podržavajućih misli.

Bila sam oduševljena objašnjenjem Brusa Liptona, ćelijskog biologa koji je svojom knjigom ,,Biologija verovanja” otvorio novi svet razumevanja funkcionisanja našeg mozga.

On kaže:

Mozak stvara i reaguje na energetska polja koja mogu da utiču na ponašanje ćelija i ekspresiju gena, da promene percepciju, raspoloženje i ponašanje.

Uticaj polja uma je najočigledniji u placebo efektu, gde dolazi do isceljenja zato što um veruje da su lekovi ili medicinski zahvati, efikasni, čak i kada su u pitanju šećer umesto leka ili zahvat koji nema nikakvog značaja.

Zato je razumevanje moći naših misli ključno za kreiranje željenog života.

Kada namerno posežemo za prijatnim mislima, mi šaljemo energetske talase koji stimulišu oslobađanje endorfina u našem mozgu, umanjuju bol i povećavaju zadovoljstvo. Osećamo se prijatnije i opuštenije.

Svesni i podsvesni um.

Ponekad se dešava da svesnim umom šaljemo pozitivne namere i zaista biramo misli koje će nas podržati, a onda primetimo da realnost koja se manifestuje oko nas i nije baš ono što smo svesno poželeli.

Zato je važno osvestiti uverenja koja se kriju u našoj podsvesti i na razne načine sabotiraju naše svesne napore. Podsvesni um nije saboter po prirodi.

On je tu da nas zaštiti kako bismo preživeli i tu je da uštedi što više energije.

Kako svaki čovek još od ranog detinjstva izgrađuje različite koncepte stvarnosti, u vreme kada kao odrasli kreiramo svoj život, već imamo puno podsvesnih uverenja nedoraslosti, strahova i sumnji.

Većina ovih podsvesnih uverenja potiče od nekih prošlih iskustava, koja često nisu naša lična već nasleđena iskustva koje smo samo prekopirali u naš sistem i pretvorili ih u sopstvene istine.

Ovi nepodržavajući koncepti mogu godinama da nas drže u zamišljenom zatvoru, ne dopuštajući nam da iskoristimo svoje sadašnje mogućnosti.

Kako se menjaju podsvesna uverenja?

Bitno je da donesemo svesnu odluku da se obratimo tim uverenjima, oslobodimo ih se i instaliramo uverenja koja će nas podržavati.

Podsvesna uverenja koja nas drže u mestu, možemo posmatrati kao ručnu kočnicu koja je podignuta i sprečava nas da krenemo dalje, iako smo do kraja pritisnuli papučicu gasa.

Naše ograničavajuće misli, osećanja i ponašanja su poput psiholoških kočnica. Usporavaće nas i sprečavati da se promenimo osim ako se ne posvetimo tome da ih prepoznamo i zamenimo podržavajućim mislima i uverenjima.

Napraviti prostor za novo

Prvo prepoznajte i oslobodite se stvari i uverenja koja vam više ne služe.

Uverenja su samo misli na koje smo navikli, i ona se menjaju: prepoznavanjem i osvetljavanjem, iskrenošću prema sebi i prepoznavanjem svojim osećaja. Možemo otkriti gde se nalaze u našem polju.

Menjaju se i pozitivnim stavom, afirmacijama, vizualizacijom kao i energetskim oslobađanjem istih.

Veliko spremanje

Ovo je slično spremanju kuće ili vašeg radnog stola. Kada nam je garderober pun stvari koje ne nosimo ili koje smo prerasli; kada nam je radni sto krcat papirima koji nam ne trebaju; računima i raznim stvarima koje vam guše prostor- vreme je za veliko spremanje.

Tako je isto sa našim umom. Treba mu provetravanje i spremanje. Neke datoteke nam više ne trebaju, nešto smo već prerasli a neka uverenja ne samo da nam ne služe, već su i realno zastarela, tako da se svega toga treba osloboditi.

Kreiranje željenog života je jednostavno, ali nije jednostavno osloboditi se stvari koje smo godinama nosili sa sobom i navikli da živimo sa tim i na taj način.

Uvek je dobro novonastali prostor zameniti novim, podržavajućim mislima. Ja najviše volim da nove misli formulišem u vidu predivnih, podržavajućih afirmacija. Pre uvođenja afirmacija treba se osloboditi blokada pa tek onda implementirati nove afirmacije.

Donesi svesnu odluku da nećeš odustati od sebe

Donesi svesnu odluku da nećeš odustati od sebe i da ćeš postepeno menjati sadržaj svog podsvesnog uma.

Stvorite prostor za svakodnevno vreme provedeno u tišini, bez spoljašnjih smetnji, kako biste ojačali vašu vezu sa vama samima i počeli da sagledavate sebe iznutra.

Zakon Privlačenja je tu za sve nas

Zakon Privlačenja odgovara na vibracije koje odašiljemo na svim nivoima i nesvesno i podsvesno i svesno, a svaki deo Uma ima svoju važnu ulogu i sve delove možemo koristiti kao pomagače u kreiranju onoga što želimo.

Pozivam vas na predavanje ***PODEŠAVANJE *** gde ćemo svesno podržati sebe i uroniti u proces PODEŠAVANJA naše frekvencije sa frekvencijom željene stvarnosti. Koristićemo svesni i podsvesni um kao i svoje telo da se naštimujemo na ono što čeka na nas.

29.maja- subota, 11h, predavanje sa praktičnim primerima i super poklonom od mene po promo ceni od 10eur/1200dinara.

Prijave na mail marinaspositivechoices@gmail.com ili klikom na kontakt formu:

Korak po korak i oduševićete se rezultatima!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close