ONLINE PROGRAM MEDITACIJA ZA POČETNIKE

Kako da sa lakoćom meditiraš?

Meditacija je veština kao i svaka druga- traži svakodnevni trening. Ali u ovom treningu ćeš uživati!

Kako program funkcioniše?

  1. NAUČIŠ JEDNOM- Naučićeš moj oprobani niz tehnika i praktikovati vežbe 28 dana, svakog dana. Lekcije se nadovezuju jedna na drugu pa je lako pratiti tok i izgraditi momentum potreban za istrajnost.
  2. VEŽBAŠ SVAKOG DANA- Vežbe izvodiš svakog dana, što će biti pravo zadovoljstvo jer su vežbe lagane, nadovezuju se jedna na drugu i bićeš inspirisan jer ove vežbe RADE!
  3. TRANSFORMIŠEŠ ŽIVOT- Uživaćeš u životu mnogo više. Nivo stresa se drastično smanjuje već nakon prvog meseca, tako da su promene očigledne. Već posle dve nedelje, san je mnogo kvalitetniji. U svakodnevnim aktivnostima primećuješ veću prisutnost, manje trošiš energiju i imaš više vremena za sebe.

Šta čini ovaj kurs tako efikasnim?

Kurs je kreiran tako da 90% ljudi može da stekne naviku redovne prakse meditacije. Prilagođava se studentu i vreme trajanja određene tehnike je fleksibilno. Tu je i podrška duž čitavog puta…

Za 10- 20 minuta koje posvetiš dnevno praksi, telo ti se odmara do 5x dublje nego dok spavaš. Tvoju investiciju vremena vraća ti nakon prve nedelje prakse jer poboljšava svaki segment tvog života.

Na početku procenjuješ polaznu tačku sa koje krećeš na ovo putovanje, tako da na kraju kursa tačno može da se utvrdi koliki je napredak i šta je drugačije. Ova tehnika će te odvesti tamo gde želiš da budeš.


KREIRAJ SVOJ ŽIVOT

Iskoristite svoj energetski potencijal za izuzetnost!


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close