UVODNI TRENING

Dobro došli!

Pre početka programa možete se prijaviti na Uvodni trening, koji počinje 9.11.2020.

Za prijave pišite na marinaspositivechoices@gmail.com ili popunite formu na:

Na prvom Uvodnom predavanju akcenat stavljamo na prvi energetski centar!

Kako to da je prvi energetski centar naš centar stabilnosti i sigurnosti?

Tako što njegovo formiranje počinje još u prenatalnom periodu.

Šta sve možemo uzimati u obzir kada razmatramo svoj prvi energetski centar?

Na njega utiču jako rani doživljaji nas, još kao bebe u maminom stomaku. Ako je mama prolazila kroz težak period života, bojala se za naš ili sopstven život, beba dobija jako duboke signale da je svet stresno mesto, nesigurno i da se ne može sa poverenjem koračati kroz život.

Nakon trudnoće dolazi porođaj, koji takođe može biti lepo ili traumatično iskustvo- bebe mogu biti odvojene od majke i opet imati percepciju da je svet nesigurno mesto,da nemamo PRAVO BITI OVDE, uzdrman je osećaj da je  BEZBEDNO I SIGURNO BITI OVDE.

Danas imate moć da tim svojim dubokim uverenjima oduzmete moć. Bez obzira kakav život i kakvo odrastanje ste imali, bez obzira kakva je bila majčina trudnoća ili porođaj, Energetska psihologija  i rad sa frekvencijama boja nude zaista puno načina da se radi na prvom energetskom centru i otklone blokade koje su se vrlo rano formirale.

Program ENERGETSKA PSIHOLOGIJA kreće 14.12.2020. i traje 8 nedelja, a za vas sam napravila poseban Uvodni trening, koji je besplatan i za koji se možete prijaviti ovde, klikom na formu ili na mail marinaspositivechoices@gmail.com.

Prijavite se na Uvodni trening 9.11.2020. 20h na Zoom platformi.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close